Vidensdeling & Passion:
Svømningens historie og kultur delt med alle

Carstenj.dk udspringer af en oprigtig passion for svømningen kulturhistorie, og et ønske om at gøre historisk materiale tilgængeligt for så mange som muligt.

Via carstenj.dk og de tilknyttede sociale netværk som Facebookgruppen Svømning - Kultur & Historie, den dedikerede YouTube Kanal og fotoarkivet via Flickr, er der adgang til resurser, der frit kan benyttes til at blive klogere på svømningens mange manifestationer i kulturen omkring os.

Samlingen er et resultat af mange års målrettet indsamling og eftersøgning af kildemateriale - både digitalt og i mange tilfælde ganske analogt.

Komplet Svømmesport arkiv:
Spændende læsning fra perioden 1942-2000

Siden carstenj.dk gik i luften primo 2008 har især en komplet samling af Svømmesport - Dansk Svømmeunions officielle blad fra slutningen af 50'erne og frem til december 2000, hvor bladet stoppede, vist sig særdeles populært. Bladet er siden suppleret med forgængerne 'Meddelelser fra Dansk Svømmeunion' og 'Jydsk Svømmesport'.

Der er nu et arbejde igang, der skal fremtidssikre bladets tilstedeværelse online via servicen Issuu.

Der vil løbende blive tilføjet materiale til Svømmesportarkivet. Dette arbejde forventes tidligst afsluttet ultimo 2014. Kan du ikke vente på dette, er det muligt at støtte det løbende arbejde ved at købe en fysisk kopi af det komplette Svømmesportarkiv.